Blog Werkplaats 21 Met of zonder Michelin ster?

Met of zonder Michelin ster?

In De Volkskrant van 14 november was te lezen dat Nederland Michelin sterren gaat inleveren.

Eén ding is zeker: sterren zijn allang geen garantie meer voor commercieel succes. In de weekeinden is het dringen, maar door de week is er meestal nog wel plaats. Wil men nog wel een traditioneel jasje-dasje restaurant?

Is de toekomst misschien wel fantastisch eten in een lossere sfeer? Jonge gasten willen zich lekker voelen en zitten niet meer te wachten op knipmessen aan tafel. Zij hebben weinig op met die stijve nuffigheid en de gepeperde rekeningen van traditionele sterrenrestaurants.

In Hongkong en New York zijn ze al waargenomen: restaurants waar je zit op plastic stoelen, maar waar je heel goed kunt eten.

Zo’n toekomst spreekt ons van Werkplaats 21 aan. Zonder opsmuk doen wat gewaardeerd wordt en terug naar de eenvoud. Dus voor ons geen uitgebreide, aangeklede rapportages. Daarin raak je snel het overzicht en de essentie kwijt. Wij maken een voor iedereen begrijpelijke presentatie. Waarin staat wat we met zijn allen willen en wat we gaan doen om dat te bereiken. Zo doen wij dat bij Werkplaats 21.

Fijne feestdagen en maak er een geweldig 2015 van. Gewoon doen!

Scroll naar top