Zonder gedoe doen waar je goed in bent, in een soepel lopende organisatie.

Dat is het ideale werken. Heb je het gevoel dat het bij jullie beter kan? Dan wil je wat bijsturen. Werkplaats 21 kan je hier bij helpen. We vinden altijd een passende en praktische werkvorm. In alle gevallen staat jouw eigen situatie centraal. Of je nu een individuele vraag hebt, met je team aan de slag wilt of als manager of HR-adviseur een project wilt uitvoeren op organisatieniveau.

Werkplaats 21 workshops

Sinds onze start hebben we verschillende projecten over uiteenlopende vraagstukken uitgevoerd. Daarvoor hebben we onder meer een aantal workshops ontwikkeld. De beschrijving van die workshops vind je hieronder. Klik door op het potlood met de titel die je aanspreekt. Vind je een aanpak die kan passen? Neem dan contact met ons op.

Vind je hier geen passende aanpak? Neem dan vooral ook contact met ons op. We maken met veel plezier een nieuwe werkvorm voor jouw vraag.

 • Loopbaanpad

  Loopbaanpad

  Wat maakt dat jij goed kunt (blijven) presteren? Breng dit in kaart en je kunt meer doelgericht op weg.
 • Verlaag de werkdruk

  Verlaag de werkdruk

  Jouw werkdruk stijgt als iemand anders zijn werk niet kan doen. Vind de oorzaken en mogelijke oplossingen. Dat lucht op!
 • Nieuwe jas

  Nieuwe jas

  Ineens ben je leidinggevende. Jij verandert niet, maar je wordt wel anders gezien. Hoe maak je jouw nieuwe rol passend?
 • Ik op mijn best

  Ik op mijn best

  Jij op je best functioneert optimaal. Hoe bereik je dat? Vind je persoonlijke doelen en ontdek wat jou waardevol maakt.
 • Doelen in kaart

  Doelen in kaart

  Waar werken jullie aan als team? Wat is jullie doel? Breng samen in beeld wie waarom welke bijdrage levert.
 • Slimmer werken

  Slimmer werken

  Waar zitten de gaten en de overbodige acties in jullie proces? Ontdek waar jullie tijd verspillen en werk soepeler verder.

Werkplaats 21 mini's

Kan jouw team wel een beetje pit of nieuwe inspiratie gebruiken? Zet dan eens een PEPERtje in. Een PEPERtje van Werkplaats 21 is Prikkelend En Praktisch, Eenvoudig en Resultaatgericht.

Een PEPERtje is een workshop van één uur waarin jullie nieuwe inzichten opdoen waarmee het team direct aan de slag kan. Elke deelnemer verlaat de ruimte met iets concreets voor zichzelf in handen. En omdat het geheel méér is dan de som der delen, brengen we ook de totaal opbrengst overzichtelijk voor je in beeld. Inspirerend en verfrissend!