Zonder gedoe doen waar je goed in bent

Dat is het ideale werken. Heb je het gevoel dat het bij jullie beter kan? Dan wil je wat bijsturen. Werkplaats 21 kan je hier bij helpen. We vinden altijd een passende en praktische werkvorm. In alle gevallen staat jouw eigen situatie centraal. Of je nu een individuele vraag hebt, met je team aan de slag wilt of als manager of HR-adviseur een project wilt uitvoeren op organisatieniveau.

Werkplaats 21 workshops

Sinds onze start hebben we verschillende projecten over uiteenlopende vraagstukken uitgevoerd. Daarvoor hebben we onder meer een aantal workshops ontwikkeld. De beschrijving van die workshops vind je hieronder. Vind je een aanpak die kan passen? Neem dan contact met ons op. Vind je hier geen passende aanpak? Neem dan vooral ook contact met ons op. We maken met veel plezier een nieuwe werkvorm voor jouw vraag.

Ons assortiment workshops

Werkplaats 21 mini workshops

Kan jouw team wel een beetje pit of nieuwe inspiratie gebruiken? Zet dan eens een PEPERtje in. Een PEPERtje van Werkplaats 21 is Prikkelend En Praktisch, Eenvoudig en Resultaatgericht.

Een PEPERtje is een mini workshop van één uur waarin jullie nieuwe inzichten opdoen waarmee het team direct aan de slag kan. Elke deelnemer verlaat de ruimte met iets concreets voor zichzelf in handen. En omdat het geheel méér is dan de som der delen, brengen we ook de totaal opbrengst overzichtelijk voor je in beeld. Inspirerend en verfrissend!

werkplaats 21 mini workshops

Stuur ons een bericht

Scroll naar top