Wat wij zien

Wij zien dat organisaties gaandeweg om verschillende redenen ingewikkelder worden. Op den duur maakt dat processen omslachtig en verliezen mensen het zicht op het doel van hun werk. Er gaan dingen mis en er ontstaat gedoe. De organisatie verliest tijd, kwaliteit en werkplezier. En dat kost geld.

Onze visie

Wij denken dat organisaties optimaal presteren als de medewerkers hun doel kennen en via zo kort mogelijke lijnen hun bijdrage kunnen leveren. Vaak helpt het om processen die ingewikkeld zijn geworden, weer eenvoudiger en efficiënter te maken. Het antwoord op de vraag: Waar zit het gedoe? wijst naar het beste aanknopingspunt om verbetering tot stand te brengen. Het zijn de mensen zélf die de beste oplossingen en het benodigde draagvlak creëren.

Wat wij doen

Wij reiken eenvoudige hulp en praktische instrumenten aan waarmee je je interne organisatie zélf verbetert. De opbrengst: een slimmere organisatie, meer werkplezier en een beter resultaat.

Onze aanpak

De Werkplaats 21 matrix is het fundament van onze manier van werken. Hierin herkent u de onderdelen van de organisatie, de focus die we aanbrengen en onze aanpak.

talent

Welk TALENT maakt jou duurzaam waardevol?
Ontdek

samen

Hoe maak je SAMEN werken vanzelfsprekend?
Ontdek

proces

Leidt jouw PROCES je eenvoudig naar je doel?
Ontdek

doel

Welke DOELEN geven jou richting?
Ontdek

eenvoud

Hoe maak jij jouw situatie EENVOUDIG?
Ontdek

continu

Hoe blijf je groeien door CONTINU te verbeteren?
Ontdek

kijken

Wie anders KIJKT vindt nieuwe oplossingen.
Ontdek

zien

Met INZICHT kun je doelgericht aan de slag.
Ontdek

doen

De enige manier je doel te behalen is DOEN.
Ontdek
Scroll naar top