Blog Op bezoek bij Werkplaats 21

Op bezoek bij Werkplaats 21

Hoi, kom binnen! Kopje thee of kopje koffie?

Je bent van ons gewend dat we jou in onze blogs laten zien hoe wij kijken naar mensen en hun werk. Deze keer ben je welkom voor een rondleiding in ons bedrijf.

Zullen we beginnen in de Werkplaats? Hier zie je instrumenten die wij gebruiken in ons werk. Het begint bij zes eenvoudige haakjes: wie, wat, hoe, waar, wanneer, waartoe. Deze woorden zijn de kapstok voor een schat aan belangrijke informatie. En wat zo mooi is: in de woorden van degene die de vraag beantwoordt.

Over woorden gesproken: wist je dat Werkplaats 21 is geboren toen wij aan negen woorden genoeg hadden om te definiëren wat een organisatie is, waar de focus moet liggen en hoe wij willen werken? We hebben die matrix op onze schriftjes gezet. Pak er maar één van de stapel.

Hier zie je een paar van onze producten: de workshop Nieuwe Jas voor wie begint met leiding geven, de module Procesmatig denken voor werkvoorbereiders van een installatiebedrijf en de workshop Doelen in Kaart, waarmee je de samenwerking in een team versterkt. Heb je al van onze Pepertjes gehoord? Dat zijn onze mini-workshops. De ijsjes van de zomeraanbieding liggen klaar in het vriesvak.

Via de Postkamer, waar Chimp onze mailings verzorgt, lopen we door naar de kantine. Wij vinden samen pauzeren belangrijk. Om balans te houden tussen ‘gaan’ (lees flow) en even ontspannen. Hier bespreken wat we om ons heen zien gebeuren. Vaak voeden we zo niet alleen de interne mens, maar ook de voorraad nieuwe ideeën.

En dit is Lab21. In het diepste geheim is hier het concept Pi ontwikkeld. Pi is de nieuwe maat voor Plezier in je werk. Pi is nuttig want als je plezier hebt in je werk ben je gemotiveerd, beter inzetbaar en veerkrachtiger. In Lab21 brengen we Pi nu naar het volgende niveau. De app is bijna klaar, de ondersteunende website ook.

Het goede nieuws: De Pi app is op 25 november 2017 gelanceerd. Het beste nieuws: De app is nog steeds gratis!
Wil je meer weten over Pi, of ook zo’n schriftje? Stuur dan even een bericht naar onze Postkamer of kijk op www.plezierinmijnwerk.nl en download de app.

Tot ziens bij Werkplaats 21!
Tot ziens bij Pi!

Blog Op bezoek bij Werkplaats 21

Scroll naar top