Blog Werkplaats 21 Pi: Plezier in mijn werk

Pi: Plezier in mijn werk

Als je plezier hebt in de dingen die je doet dan bruis je van energie, inspireer je anderen, blijf je vitaler, ben je veerkrachtig en zie je de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Naarmate we meer vragen van mensen die werken, is het belangrijker dat ze plezier hebben in hun werk. In organisaties waar mensen met plezier hun werk doen, zie je minder uitval en ongewenste uitstroom, een prettige sfeer en betere resultaten.

Maar wat maakt nu dat mensen plezier hebben in hun werk? Werkplaats 21 heeft door literatuuronderzoek de zeven factoren verzameld waarvan duidelijk is dat ze invloed hebben op het werkplezier. Die zijn verwerkt in een eenvoudige app, waarmee iedereen voor zichzelf inzichtelijk kan maken welke factoren het werkplezier positief of juist negatief beïnvloeden. Het getal pi is daarin de norm.

Dit eenvoudige diagnose middel is een toegankelijk en praktisch instrument voor iedereen die zijn of haar werkplezier wil begrijpen en verbeteren. Ook leidinggevenden, HR-adviseurs en coaches kunnen het instrument inzetten voor bijvoorbeeld jobcrafting, burn-out preventie, versterking van persoonlijke kracht en medewerkerstevredenheid.

Lees HIER meer over Pi: Plezier in mijn werk

Scroll naar top